Reviews

Een greep uit de vele spontane reacties:

Hier zijn geen woorden voor… We zijn hier op aanraden van iemand die hier begin september is geweest, maar het is nog zoveel mooier dan hij beschreven had. We zijn na 3 dagen fan en komen zeker terug, maar dan voor een langere periode! Ook de studio ‘Verliefd op olijven’ is te mooi voor woorden!

Mario

Beste Annemie en Thierry,
we zijn intussen terug thuis en alweer aan het werk. We kunnen gelukkig terugblikken op een prachtige vakantie en kunnen nog wel enige tijd nagenieten van de mooie momenten. We waren uiterst tevreden over jullie huis en onze studio in het bijzonder. Het uitzicht was schitterend, de rust compleet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marleen en Danny

Het is hier fantastisch. Jullie hebben een unieke locatie. In de verte horen we de belletjes van de schapen en toasten we op jullie gezondheid met jullie welkomstdrank. En jullie vijgen zijn super! Bezwaar dat we ze geplukt hebben? Ze zijn heerlijk. 

Dirk en Ria

Beste Annemie,
ik wil je nog even bedanken. We hebben een heerlijke week gehad op jullie fantastisch domein. Bedankt nog om de 2 studio’s aan het zwembad voor te stellen. Zo hebben we inderdaad echt kunnen genieten van het zwembad! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ine

Wij hebben genoten van ons verblijf in de 5 seizoenen. Zalige rust, prachtig uitzicht over de baai, verlaten en toch overal dichtbij. Het flesje wijn dat ons stond op te wachten hebben wij met smaak gekraakt. De aanbevolen restaurantjes, die we hebben uitgeprobeerd, zijn allen zeer goed in de smaak gevallen. Kreta, de 5 seizoenen en vooral de studio ‘Tussen hemel en aarde’ hebben ons zodanig kunnen bekoren dat wij snel een beslissing zullen nemen om volgend jaar tijdens dezelfde periode een zelfde type vakantie te plannen. 

Paul en Anita

We hebben super genoten van onze vakantie in jullie fantastisch huis! 

Greet

We hebben een fantastische vakantie gehad in jullie prachtig huis in Kreta. De foto’s zagen eer al veelbelovend uit, maar de werkelijkheid overtrof onze verbeelding. Alles is gewoon mooi, verzorgd en stijlvol! En wat een uitzicht!! Toegegeven, de aankomstdag het grindweggetje oprijden in het duister, de schrik sloeg ons even om het hart. Maar de tweede dag reden we het weggetje op alsof we nooit anders deden… . Bedankt ook voor de uitgebreide uitleg, aanraders, tips. We hebben meerdere restaurantjes uitgetest en niks viel tegen. Wat zijn de Kretenzers gul! We zullen nog lang nagenieten!

Bart en Marleen

We zijn gisteren aangekomen in de 5 seizoenen. We hadden grote verwachtingen, maar het overtreft alles. Niet allen de zon en de omgeving. Het is een prachtig huis en we hebben het er echt naar onze zin! De kamer is heel mooi, en dan het groot terras… . Zonnig groeten van een zeer tevreden koppel! 

Jan en Lief

We hebben genoten van ons verblijf in de 5 seizoenen. Het was een hele mooie vakantie, voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goeie tips, restaurantjes, bezienswaardigheden.

Inge en Peter

Onze vakantie zit er alweer op en was reuzefijn, zonovergoten en lekker relax. Wat is het toch prachtig bij jullie! Ook de studio ‘Tussen hemel en aarde’ is ons prima bevallen. Schitterend! Zowel de kamer als het dakterras. 

Nadine

Intussen zijn we bijna twee weekjes thuis van Kreta. Het verblijf op Kreta is ons enorm bevallen en naast de mooie herinneringen aan jullie parel hebben ook nog steeds een mooi kleurtje overgehouden, want we hebben echt buiten geleefd. We vonden het huis heerlijk en afgewerkt met oog voor detail. Qua bezoeken waren Chania, Rethymnon, Balos en Samariakloof de hoogtepunten. 

Robert en Laura

Het is alweer een maand geleden dat we hebben mogen verblijven in jullie prachtige huis op Kreta. We voelden ons er direct helemaal thuis en hebben genoten van de smaakvolle inrichting van het huis, de prachtige tuin, het zwembad en het onbetaalbare uitzicht! We hebben genoten en zijn helemaal tot rust gekomen. We kunnen er weer tegenaan! Met vriendelijke groet, 

Wim en Leni

Wij genoten volop van onze vakantie in jullie vakantiehuis! Het is hier ronduit schitterend! Je komt hier echt tot rust. Een prachtig huis, met heel veel smaak ingericht. De keramiekwerkjes zowel binnen als buiten het huis vielen ons direct op, prachtig! Ik had het vermoeden dat die van jouw hand waren en na wat opzoekingswerk kwam ik op jouw site terecht. Eén voor één mooie creaties! Groetjes uit Kreta.

Ann en Co

Onze vakantie zit er inmiddels weeral op. Graag hadden wij jullie toch laten weten dat onze vakantie schitterend was. Het huis / de studio’s zijn echt zoals vermeld op de website. Alles was prima in orde bij onze aankomst. Nog bedankt voor de welkomstdrankjes. Kreta is echt de moeite om te ontdekken.

Daisy

Mooie locatie, fantastisch huis, prachtig aangelegde tuin met al die bloeiende struiken, wat een rust, wat een uitzicht, wat een vrijheid en privacy. Bijzonder fraai en sfeervol ingericht, voorzien van alles wat men nodig mag hebben. En dan het dakterras van ‘Tussen hemel en aarde’, wat een ruimte, heerlijke stoelen en ligbedden en wat een fantastisch uitzicht! De tips die jullie gaven van de lekkerste feta bij de slager. Jasmijn was heel erg verguld met haar eigen appartement ‘Een bries uit de zee’. Ook een heel sfeervol ingericht huis. Wij zullen héél graag een keer terugkomen. Hartelijk dank dat wij jullie gasten mochten zijn.

Ruud & Jeanny